Έκαναν την ανατροπή οι Κινγκς στην έδρα των Σανς με πολύ θετικό Βεζένκοφ (106-114)

Έκαναν την ανατροπή οι Κινγκς στην έδρα των Σανς με πολύ θετικό Βεζένκοφ (106-114)

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε για ακόμη μία βραδιά θετικό πρόσημο βοηθώντας τους Κινγκς να κάνουν την ανατροπή στην έδρα των Σανς και να φύγουν με τη νίκη (106-114).

Οι Σακραμέντο Κινγκς δυσκολεύτηκαν αρκετά και έπρεπε να ανατρέψουν τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν τελικά τη νίκη με 114-106.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει βρει τον ρυθμό του στα τελευταία παιχνίδια απ’ ότι φαίνεται, τελειώνοντας αυτό το ματς με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, με 2/3 τρίποντα, 3/4 δίποντα και 2/2 βολές σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Λάσο: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, θα είναι στο Final 4»

Η παρέα του Ντέβιν Μπούκερ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και όλα έδειχναν πως αν συνέχιζαν έτσι θα έφταναν σε μία πολύ εύκολη επικράτηση. Ωστόσο, η ομάδα του Μάικ Μπράουν έβγαλε αντίδραση στο τρίτο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους σκορ 12-33.

Κορυφαίος για τους Κινγκς ήταν ο  Ντ΄’Αρον Φοξ με 23 πόντους και 7 ασίστ με τον Σαμπόνις να τον ακολουθεί με double double χάρη στους 15 πόντους και 17 ριμπάπουντ,

Για τους ηττημένους, ο Μπούκερ ήταν ο μοναδικός ανακριθέντας με 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Με αυτή τη νίκη οι Κινγκς ανέβηκαν στο 12-8 και την 6η θέση της Δυτικής Περιφέρειας, μία πάνω από αυτή των Σανς που έχουν δύο αγώνες περισσότερους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ