Ντάλας Μάβερικς: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καϊρί Ίρβινγκ

Ντάλας Μάβερικς: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καϊρί Ίρβινγκ

Ο τραυματισμός του Καϊρί Ίρβινγκ δεν ήταν όσο σοβαρός φαινόταν στην αρχή, με τον γκαρντ των Μάβερικς να μένει εκτός για μικρό χρονικό διάστημα.

Η νίκη των Ντάλας Μάβερικς επέφερε και ένα κακό στην ομάδα του Τέξας.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ τραυματίστηκε, καθώς στην προσπάθειά του να κάνει λέι απ, ο Ντουάιτ Πάουελ προσγειώθηκε στο δεξί του πόδι. Το βίντεο που δείχνει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πραγματικά συγκλονιστικό αλλά ο 31χρονος γκαρντ γλίτωσε τα χειρότερα.

Διαβάστε επίσης: Λος Άντζελες Λέικερς – Ιντιάνα Πέισερς 123-109: Οι «λιμνάνθρωποι» έγραψαν ιστορία κατακτώντας το πρώτο Κύπελλο

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σαμς Τσαράνια, το διάστημα που θα χάσει ο ΊΡβινγκ δεν θα ξεπεράσει τους τρεις αγώνες, βάζοντας τέλος στο «συναγερμό» που είχε προκληθεί στους ανθρώπους των Μάβερικς.

Ο Αμεριακνός ρεπόρτερ ανέφερε πως ο τραυματισμός είναι στη φτέρνα του και ήδη έχει ξεκινήσει την κατάλληλη αποθεραπεία για να επιστρέψει στα παρκέ. Μέχρι στιγμής ο Ίρβινγκ μετράει 23 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ ανά παιχνίδι σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ