Απολογήθηκε για τον καυγά στο σπίτι του ο Μοράντ!

Απολογήθηκε για τον καυγά στο σπίτι του ο Μοράντ!

Ο γκαρντ των Γκρίζλις Τζα Μοράντ, απολογήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας ακρόασης της υπόθεσης και είπε ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα.

Καταθέτοντας για πρώτη φορά, περίπου μία εβδομάδα πριν την επιστροφή του από την τιμωρία των 25 αγώνων στο ΝΒΑ, ο γκαρντ των Γκρίζλις Τζα Μοράντ είπε ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα όταν γρονθοκόπησε έναν έφηβο στο σπίτι του τον Ιούλιο του 2022.

Ο Μοράντ, καταθέτοντας κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας ακρόασης στο Shelby County Circuit Court, είπε ότι «κτύπησε πρώτος» τον 17χρονο, τότε, Τζόσουα Χόλογουεϊ, «για να προστατέψει τον εαυτό του». Η διαμάχη οδήγησε τον Χόλογουεϊ να καταθέσει μήνυση τον Σεπτέμβριο του 2022 κατηγορώντας τον Μοράντ για επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Μόνο ο μεγάλος Ρόι Τάρπλεϊ και ο Μιλουτίνοφ – Το απίθανο ρεκόρ του Σέρβου με τη φανέλα του Ολυμπιακού – Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια (vid)

Ο καυγάς, για τον οποίο οι δικηγόροι που εκπροσωπούν και τις δύο πλευρές ανέκριναν τον Μοράντ εκτενώς, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ στο σπίτι του Μοράντ στο Μέμφις. Τότε ο Χόλογουεϊ, φερόμενα απογοητευμένος από την απώλεια πολλών αγώνων, κατηγορήθηκε ότι πέταξε την μπάλα στο πρόσωπο του Μοράντ και μετά σήκωσε το σορτσάκι του προς τα πάνω.

«Από εκεί που προέρχομαι εγώ, όταν κάποιος κάνει αυτή την κίνηση, σημαίνει ότι είναι έτοιμος να παλέψει. Τον χτύπησα πρώτος για να προστατεύω τον εαυτό μου», είπε ο Μοράντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ