Όταν ο Γιάννης σάρωνε τους Σέλτικς (vids)

Όταν ο Γιάννης σάρωνε τους Σέλτικς (vids)

Αν σκεφτεί κανείς πόσο κοντά στην πρόκρισή τους στους τελικούς των πλέι οφ του ΝΒΑ έφτασαν οι Σέλτικς και τι χρειάστηκε να κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να τους αποκλείσει, μάλλον αποτελεί τίτλο τιμής για τους Μπακς το ότι τους… έβγαλαν το λάδι στην πρώτη φάση. Η ομάδα του Μιλγουόκι υπέκυψε τελικά στον έβδομο και […]

Αν σκεφτεί κανείς πόσο κοντά στην πρόκρισή τους στους τελικούς των πλέι οφ του ΝΒΑ έφτασαν οι Σέλτικς και τι χρειάστηκε να κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να τους αποκλείσει, μάλλον αποτελεί τίτλο τιμής για τους Μπακς το ότι τους… έβγαλαν το λάδι στην πρώτη φάση.

Η ομάδα του Μιλγουόκι υπέκυψε τελικά στον έβδομο και τελευταίο αγώνα της σειράς, που έγινε στην απόρθητη Βοστόνη, κι αφού στο μεταξύ είχαν κερδίσει και τα τρία παιχνίδια στη δική της έδρα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή φυσικά ποιον άλλον; Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που απέδειξε και σε αυτά τα πλέι οφ ότι εκτός από σπάνιο ταλέντο, έχει και τη στόφα του ηγέτη.

Εις ανάμνησιν αυτής της σειράς οι Μπακς ετοίμασαν ένα mini movie για καθένα από τα τρία νικηφόρα παιχνίδια τους. Σε όλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πρωταγωνιστής.

Στο Game 3 σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ κι έκανε δύο τάπες.

Στο Game 4 σκόραρε 27 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το φόλοου που έκανε 5» πριν από τη λήξη, με το οποίο χάρισε τη νίκη στους Μπακς.

Στο Game 6 κέρδισε μόνος του τους Σέλτικς. Με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ ήταν μια ομάδα μόνος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ