Ο Έντουαρτς σε παράκρουση: «Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν μπορεί να με μαρκάρει»

Ο Έντουαρτς σε παράκρουση: «Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν μπορεί να με μαρκάρει»

Ο Άντονι Έντουαρτς τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως ο Μάικλ Τζόρνταν δεν μπορεί να τον μαρκάρει.

Ο Άντονι Έντουαρτς θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ και φέτος έχει ανεβάσει, κυρίως μόνος του, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 18-5.

Οι «λύκοι» πραγματοποιούν μία τρομερή σεζόν και ξεπερνούν στη βαθμολογία τους Ντένβερ Νάγκετς, Ντάλας Μάβερικς και Λος Άντζελες Λέικερς μεταξύ άλλων. Ο νεαρός γκαρντ των Τίμπεργουλβς αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν στην ακμή της καριέρας του μπορεί να τον μαρκάρει.

Διαβάστε επίσης: Φορτούνης: Η «MVP» εμφάνιση και οι πρωτιές στο Europa League (pics, vids)

Ο 22χρονος ίσως να το παράκανε, καθώς όταν φέρνει ένας παίκτης στη συζήτηση ίσως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών το πράγμα πάει αλλού…

Αναλυτικά είπε: «Θέλω να σταματήσουν. Είναι ο κορυφαίος που έχει παίξει και είμαι πολύ μακριά απ’ αυτόν», είπε ο Έντουαρντς, με τον παρουσιαστή να τον ρωτάει αν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος θεωρείται ένας εξαιρετικός αμυντικός, θα μπορούσε να τον μαρκάρει. «Διάολε, όχι, όχι», ήταν η απάντηση του «Αντ», ο οποίος συνέχισε: «Δεν βλέπω αν υπάρχουν κενά στην άμυνα του, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να με μαρκάρει. Θα έκανε τα δικά του, αλλά θα ήταν μία δύσκολη νύχτα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @officialnbabuzz

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ