Κινγκς – Τζαζ 125-104: Ο ασταμάτητος Μάρεϊ «σκόρπισε» τη Γιούτα – Στα ρηχά ο Βεζένκοφ

Κινγκς – Τζαζ 125-104: Ο ασταμάτητος Μάρεϊ «σκόρπισε» τη Γιούτα – Στα ρηχά ο Βεζένκοφ

Χάρη στο ρεκόρ καριέρας του Κίγκαν Μάρεϊ, οι Κινγκς πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στους Γιούτα Τζαζ με 125-104. Χαμηλές αποδόσεις για τον Βεζένκοφ.

Ο Κίγκαν Μάρεϊ έκανε πράγματα και θαύματα απέναντι στους Γιούτα Τζαζ, πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 15 πόντους και 12 εύστοχα τρίποντα και έδωσε τη νίκη στο Σακραμέντο με 125-104.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ ήταν «καυτός» από τα 7.25, δεν έδειχνε ότι θέλει να σταματήσει με αποτέλεσμα οι Κινγκς να μην δυσκολευτούν τόσο απέναντι στους Τζαζ. Πέρα από το ρεκόρ καριέρας του πρόσθεσε ακόμη 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ στη στατιστική του. Βέβαια, η τρομερή εμφάνιση του Μάρεϊ επηρέασε τον χρόνο συμμετοχής του Βεζένκοφ, ο οποίος σε 11:23 πέτυχε μόλις 3 πόντους, μαζεύοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: «Χάιδεψαν» το γκάζι οι Μπακς και κέρδισαν τους αδύναμους Πίστονς (146-114)

Το double double του Σαμπόνις επισκιάστηκε από τα τρομερά ποσοστά του Μάρεϊ, με τον Λιθουανό να έχει 20 πόντους και 10 ριμπάουντ σε μία βραδιά που ο Φοξ δεν αγωνίστηκε.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κόλιν Σέξτον είχε 28 πόντους με τον Μάρκανεν να προσθέτει ακόμη 18. Οι «Βασιλιάδες» βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 15-9 αλλά παρέμειναν στην 5η θέση της Δύσης, ενώ οι Τζαζ υποχώρησαν στο 9-17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ