Mε διαστημικό Αντετοκούνμπο, «άλωσαν» τη Βοστόνη οι Μπακς (vids)

Mε διαστημικό Αντετοκούνμπο, «άλωσαν» τη Βοστόνη οι Μπακς (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς των Μιλγουόκι Μπάκς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, οδηγώντας τα «ελάφια» σε μια σπουδαία νίκη με 108-100. Ο «Greak freak» πέτυχε 37 πόντους με 13/21 δίποντα και 11/13 βολές, πρόσθεσε 13 ριμπάουντ, μοίρασε ασίστ και είχε και 3 κλεψίματα στο πρώτο παιχνίδι των Μπάκς για τη […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς των Μιλγουόκι Μπάκς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, οδηγώντας τα «ελάφια» σε μια σπουδαία νίκη με 108-100.

Ο «Greak freak» πέτυχε 37 πόντους με 13/21 δίποντα και 11/13 βολές, πρόσθεσε 13 ριμπάουντ, μοίρασε ασίστ και είχε και 3 κλεψίματα στο πρώτο παιχνίδι των Μπάκς για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά, τον αγώνα αυτός ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σχεδόν πόντο-πόντο. Στο τέλος όμως, μίλησε ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους στη τέταρτη περίοδο και έδωσε τη νίκη στους Μπακς.

Για το Μιλγουόκι εκτός του Γιάννη πολλή καλή εμφάνιση έκαναν οι Μπρογκντόν με 19 και Μίντλεντον και Ντελαβεντόβα με 15. Για τη Βοστόνη που ακόμα να συνέλθουν από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Χέιγουορντ ο Μπράουν είχε 18, τον ακολούθησε ο Ίρβινγκ με 17, ενώ 15 είχε ο Ροζιέ.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ