Μπακς – Σπερς 132-119: «Χαλαρό» triple-double o Γιάννης, 40άρα ο Λίλαρντ και εύκολη νίκη

Μπακς – Σπερς 132-119: «Χαλαρό» triple-double o Γιάννης, 40άρα ο Λίλαρντ και εύκολη νίκη

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν των, χωρίς Βίκτορ Γουεμπανιάμα, Σαν Αντόνιο Σπερς με σκορ 132-119, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει triple-double και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να κάνει... όργια με 40 πόντους.

Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στο Ουισκόνσιν, απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι παρατάχθηκαν δίχως το μεγάλο τους αστέρι Βίκτορ Γουεμπανιάμα, επικρατώντας με σκορ 132-119.

Βραδιά ρεκόρ για τους δύο σταρ των «ελαφιών», με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει triple-double έχοντας 11 πόντους, 16 ασίστ και 14 ριμπάουντ, κάνοντας προσωπικό ρεκόρ στις τελικές πάσες με τις 16 που μοίρασε, ενώ ο «Dame» έφτασε τους 20.000 πόντους καριέρας, με τους 40 που σημείωσε.

Η ομάδα του Έιντριαν Γκρίφιν ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση παίρνοντας από το πρώτο κιόλας δωδεκάλεπτο διψήφια διαφορά. Οι Σπερς απάντησαν στη δεύτερη περίοδο, καταφέρνοντας να πλησιάσουν στο σκορ, δίχως όμως να φανούν απειλητικοί για τον σύλλογο του Ουισκόνσιν.

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Μπακς μπόρεσαν να αυξήσουν εκ νέου τη διαφορά, με το τελευταίο κομμάτι του αγώνα να αποκτά ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα και τα «ελάφια» να παίρνουν την 20η νίκη τους σε 27 αναμετρήσεις, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Τα δωδεκάλεπτα: 44-26, 72-59, 107-85, 132-119

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ