Ουόριορς – Καβαλίερς 122-103

Ουόριορς – Καβαλίερς 122-103

Με τον Στεφ Κάρι να είναι καταπληκτικός, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επικράτησαν εντός έδρας των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 122-103 και έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Οι Ουόριορς ήταν πιο σοβαροί από το πρώτο ματς που ήταν… θρίλερ και νίκησαν εύκολα τους Καβαλίερς με 122-103. Έτσι, οι πρωταθλητές έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών η οποία τώρα μεταφέρεται στο Κλίβελαντ όπου θα διεξαχθούν τα δύο επόμενα παιχνίδια. Εκεί οι Καβς δεν θα έχουν πολλά περιθώρια, καθώς σε περίπτωση απώλειας, τα πράγματα θα δυσκολέψουν εξαιρετικά.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παλεύουν, όμως δίχως αποτέλεσμα. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδωσε ό,τι είχε για άλλη μια φορά, αλλά η εμφάνισή του δεν είχε αντίκρυσμα. Μέχρι και με δικό του τρίποντο η διαφορά μειώθηκε στους 7 πόντους στις αρχές του τέταρτου δωδεκαλέπτου, ο Κάρι με δύο εύστοχα σουτ τριών πόντων δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους για σκέψεις ανατροπής του παιχνιδιού.

Ο Στεφ Κάρι ήταν καταπληκτικός και απόλυτα εύστοχος, όπως μας είχε προϊδεάσει στην προπόνηση πριν τον αγώνα. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ημείωσε συνολικά 33 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κέβιν Ντουράντ με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Σημαντικές βοήθειες έδωσε και ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος αν και ήταν αμφίβολος πριν την έναρξη του αγώνα σημείωσε 20 πόντους.

Για τους ηττημένους, ο «βασιλιάς» μέτρησε 29 πόντους και 13 ασίστ, αλλά και πάλι δεν είχε τις βοήθειες που χρειαζόταν. Ακολούθησε ο Κέβιν Λοβ με 22 πόντους, ο Χιλ είχε 15 κι ο Τόμπσον 11. Σαφώς επηρεασμένος από το ολέθριο λάθος του στο πρώτο ματς της σειράς, ο Τζέι Αρ Σμιθ αρκέστηκε σε ένα τρίποντο και ένα δίποντο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Επόμενο παιχνίδι τα ξημερώματα της Πέμπτης 7 Ιουνίου στις 04:00 στο Κλίβελαντ, με τους Καβς να χρειάζονται μόνο νίκη για να πάρουν την πρώτη τους στη σειρά και να μειώσουν σε 2-1.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-28, 59-46, 90-80, 122-103

https://youtu.be/wOFdhQrwVuQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ