Πουλάει τρελά η φανέλα του Γιάννη!

Πουλάει τρελά η φανέλα του Γιάννη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει βάλει απλώς τους Μιλγουόκι Μπακς σε τροχιά πλέι οφ τα τελευταία χρόνια. Τους έχει εκτοξεύσει και εμπορικά. Το πλούσιο ταλέντο του, η ραγδαία εξέλιξή του, τα απίθανα πράγματα που κάνει στο παρκέ και η ωραία προσωπική του ιστορία τον έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλή σε όλους τους φίλους του ΝΒΑ. Έναν […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει βάλει απλώς τους Μιλγουόκι Μπακς σε τροχιά πλέι οφ τα τελευταία χρόνια. Τους έχει εκτοξεύσει και εμπορικά. Το πλούσιο ταλέντο του, η ραγδαία εξέλιξή του, τα απίθανα πράγματα που κάνει στο παρκέ και η ωραία προσωπική του ιστορία τον έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλή σε όλους τους φίλους του ΝΒΑ. Έναν πραγματικό σταρ.

Κι επειδή το μάρκετινγκ στις ΗΠΑ είναι επιστήμη, οτιδήποτε έχει σχέση με αυτόν πουλάει πλέον… τρελά. Όπως ανακοίνωσε επισήμως το NBAStore.com, η φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην 4η θέση της λίστας με τις περισσότερες πωλήσεις τη φετινή σεζόν! Μόνον οι Στεφ Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ πούλησαν περισσότερο.

Ως αποτέλεσμα, οι Μιλγουόκι Μπακς εκτοξεύτηκαν στην 6η θέση της λίστας με τα περισσότερα έσοδα στο ΝΒΑ από την εμπορική εκμετάλλευση του σήματός τους! Η φανέλα του Γιάννη ήταν η κύρια υπεύθυνη αυτής της εκτόξευσης.

Μια φανέλα, την οποία μπορεί να προμηθευτεί κανείς εύκολα από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Μπακς έναντι 85 δολαρίων, ήτοι 72 Ευρώ. Δεν τη λες και πολύ φθηνή, αλλά… Αντετοκούνμπο είναι αυτός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ