«Σε έξι χρόνια στο ΝΒΑ ο Θανάσης έχει περισσότερα φάουλ παρά εύστοχα σουτ»

«Σε έξι χρόνια στο ΝΒΑ ο Θανάσης έχει περισσότερα φάουλ παρά εύστοχα σουτ»

Στον Θανάση Αντετοκούνμπο αναφέρονται τα Αμερικάνικα ΜΜΕ.

Τα… πυρά των Αμερικάνικων ΜΜΕ δέχθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» να αναφέρεται στον Έλληνα φόργουορντ και τα πεπραγμένα του στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι κριτικές αναφέρουν ότι η παρουσία του στους Μιλγουόκι Μπακς οφείλεται στον Γιάννη, ενώ τονίζει ότι στην 6ετή του θητεία έχει… καταφέρει να έχει περισσότερα φάουλ από εύστοχα σουτ εντός πεδιάς.

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο μεγαλύτερος αδερφός του superstar του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει βιώσει μια αντίθετη πορεία καριέρας σε σύγκριση με τον μικρότερο αδερφό του. Στην 6ετή θητεία του στο ΝΒΑ, ο Θανάσης έχει περισσότερα προσωπικά φάουλ (191) παρά επιτυχημένα σουτ εντός παιδιάς (188)», αναφέρουν οι Αμερικανοί και συνεχίζουν:

«Παίζοντας μαζί με τον αδερφό του στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Θανάσης έχει δεχτεί διερευνητικές ματιές για την παρουσία του στη λίγκα. Οι κριτικές αναφέρουν ότι η θέση του στην ομάδα οφείλεται πρωτίστως στην επιρροή και την επιθυμία του Γιάννη να έχει τον αδερφό του στο ρόστερ. Παρά τον σκεπτικισμό, ο Θανάσης έχει κερδίσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ