Γιόκιτς: «Δεν μου αρέσει να είμαι διάσημος, όταν σταματήσω εύχομαι να μην με ξέρει κανείς»

Γιόκιτς: «Δεν μου αρέσει να είμαι διάσημος, όταν σταματήσω εύχομαι να μην με ξέρει κανείς»

Ο Νίκολα Γιόκιτς μίλησε για τη διασημότητα που έχει αποκτήσει, τονίζοντας πως δεν είναι κάτι που αναλαμβάνει, ενώ ξεκαθάρισε πως όταν σταματήσει να παίζει μπάσκετ δεν θέλει να τον θυμάται κανείς.

Η διασημότητα που έχει αποκτήσει ο Νίκολα Γιόκιτς τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη. Η εντυπωσιακή του εξέλιξη που τον οδήγησε σε δύο MVP και ένα πρωτάθλημα με τους Νάγκετς έχει αυξήσει τη φήμη του, όμως δεν είναι κάτι που προτιμά.

Ο Σέρβος σέντερ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δεν του αρέσει να είναι διάσημος, πως όταν σταματήσει το μπάσκετ δεν θέλει να τον θυμούνται, ενώ τόνισε ότι τα παιδιά θέλει να τον επαναφέρουν στις μνήμες ως πατέρα και όχι ως παίκτη.

Οι δηλώσεις του Νίκολα Γιόκιτς:

«Αν βγεις έξω και κάνεις το οτιδήποτε, ακόμα και αν πετάξεις κάτι δίπλα στον κάδο απορριμμάτων, θα πουν «Α, δεν μπορεί να το βάλει ούτε σε έναν κάδο απορριμμάτων». Οι άνθρωποι κάνουν πολλά τέτοια μικρά πράγματα και είναι απλώς λυπηρό κάθε φορά που πηγαίνεις στο μπαρ, στο εστιατόριο, σε κάποιο παιχνίδι, και οι άνθρωποι απλώς βγάζουν τα τηλέφωνά τους και προσπαθούν να σε βγάλουν βίντεο. Θα πω ότι είναι αγενές.

Το να είσαι διάσημος, νομίζω ότι αρέσει σε κάποιους. Δεν μου αρέσει, πραγματικά. Όταν τελειώσω την καριέρα μου, εύχομαι πραγματικά να μην με ξέρει κανείς και πραγματικά εύχομαι το παιδί ή τα παιδιά μου στο μέλλον να με θυμούνται μόνο ως μπαμπά, όχι ως μπασκετμπολίστα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ