«Πόρτα» ΛεΜπρόν και Κάρι σε Τραμπ! (vids)

«Πόρτα» ΛεΜπρόν και Κάρι σε Τραμπ! (vids)

Ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο φέτος στο ΝΒΑ, ένα πράγμα είναι βέβαιο: ο πρωταθλητής δεν θα πάει στον Λευκό Οίκο για την καθιερωμένη εθιμοτυπική επίσκεψη! Ο λόγος; Ποιος άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ, που δεν είναι καθόλου δημοφιλής στο μεγαλύτερο κομμάτι του επαγγελματικού αθλητισμού των ΗΠΑ. Το ξέκοψαν ευθύς εξ αρχής […]

Ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο φέτος στο ΝΒΑ, ένα πράγμα είναι βέβαιο: ο πρωταθλητής δεν θα πάει στον Λευκό Οίκο για την καθιερωμένη εθιμοτυπική επίσκεψη! Ο λόγος; Ποιος άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ, που δεν είναι καθόλου δημοφιλής στο μεγαλύτερο κομμάτι του επαγγελματικού αθλητισμού των ΗΠΑ.

Το ξέκοψαν ευθύς εξ αρχής αυτό τόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Καβαλίερς όσο και ο Στεφ Κάρι από τους Ουόριορς. «Αυτό που ξέρω είναι ότι όποιος κερδίσει τους δικούς μας τελικούς, δεν θα θέλει να προσκληθεί από τον Λευκό Οίκο. Ούτε οι Καβαλίερς θα πάνε ούτε οι Ουόριορς», είπε ο ΛεΜπρόν στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό.

Και ο Κάρι συμφώνησε και επαύξησε: «Συμφωνώ με τον ΛεΜπρόν. Εμείς αν κερδίσουμε τον τίτλο, θα κάνουμε το ίδιο με πέρυσι. Δε θα πάμε. Πρέπει να επιμείνουμε σε αυτή μας τη στάση».

Το θέμα τέθηκε στους δύο σταρ εξ αφορμής της ακύρωσης από πλευράς του προέδρου των ΗΠΑ της επίσκεψης σε αυτόν των πρωταθλητών του NFL, Φιλαδέλφεια Ιγκλς, επειδή οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να μην πάνε. Άλλο που δεν ήθελαν ΛεΜπρόν και Κάρι, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς έχουν τον πλανητάρχη στην… καρδιά τους, και ξεσπάθωσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ