Έιτον : «Ξέρω ότι θα είμαι το νούμερο 1 του ντραφτ»!

Έιτον : «Ξέρω ότι θα είμαι το νούμερο 1 του ντραφτ»!

Ούτε ο Λούκα Ντόντσιτς ούτε κανείς άλλος. Το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ θα είναι από τις Μπαχάμες. Θα είναι ο ΝτεΑντρέ Έιτον! Ένας σέντερ ύψους 2.13, που έβγαλε μάτια φέτος στο πρωτάθλημα του NCAA με το πανεπιστήμιο της Αριζόνα και όλοι τον θεωρούν εξ αρχής φαβορί για το νούμερο 1. Ο ίδιος […]

Ούτε ο Λούκα Ντόντσιτς ούτε κανείς άλλος. Το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ θα είναι από τις Μπαχάμες. Θα είναι ο ΝτεΑντρέ Έιτον! Ένας σέντερ ύψους 2.13, που έβγαλε μάτια φέτος στο πρωτάθλημα του NCAA με το πανεπιστήμιο της Αριζόνα και όλοι τον θεωρούν εξ αρχής φαβορί για το νούμερο 1.

Ο ίδιος ωστόσο το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και σχεδόν ανακοίνωσε την επιλογή του. Αμέσως μετά την προπόνηση που έκανε με τους Φίνιξ Σανς, την ομάδα που επιλέγει πρώτη στο ντραφτ, δήλωσε στους ρεπόρτερ: «Το ξέρω ότι θα είμαι το νούμερο 1»!

Βέβαια κάτι τέτοιες… προαναγγελίες απαγορεύονται στο ΝΒΑ, γι’ αυτό φρόντισε να κάνει αμέσως μετά μια διευκρίνιση: «Κανείς δεν μου είπε κάτι. Εγώ το πιστεύω, γιατί το αξίζω. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Δεν θα πω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης, αλλά είμαι σίγουρα ο καλύτερος μαχητής».

Παρόλα αυτά το ότι θα επιλεγεί στο νούμερο 1 επιβεβαιώνεται στην ουσία από δύο πράγματα. Πρώτον, όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν θα κάνει προπονήσεις με καμία άλλη ομάδα μετά τους Σανς. Και δεύτερον, ο τζένεραλ μάνατζερ των Σανς, Ράιαν Μακ Ντόνα, δήλωσε: «Τα χαρακτηριστικά του μάς ταιριάζουν απόλυτα. Ψάχνουμε ένα σέντερ, που να μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς σε άμυνα κι επίθεση. Κι ο ΝτεΑντρέ έχει αυτή τη δυνατότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ