Πλήγμα για τους Γκρίζλις: Χάνουν τον Μπέιν για έξι εβδομάδες

Πλήγμα για τους Γκρίζλις: Χάνουν τον Μπέιν για έξι εβδομάδες

Ο Ντέσμοντ Μπέιν, θα χάσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες, λόγω διαστρέμματος που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο.

Ο γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις, Ντέσμοντ Μπέιν, θα χάσει τουλάχιστον έξι εβδομάδες, λόγω διαστρέμματος που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Μπέιν, ο οποίος τραμυατίσθηκε στην ήττα της Παρασκευής από τους Κλίπερς, είναι ένας από τους τέσσερις βασικούς του Μέμφις που μένει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο σέντερ Στίβεν Άνταμς θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν ενώ θα αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, μια επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο σούπερ σταρ πόιντ γκαρντ Τζα Μοράντ, ο οποίος εξέτισε τιμωρία στο πρωτάθλημα για τους πρώτους 25 αγώνες της σεζόν, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα για να επιδιορθώσει μια ρήξη στο δεξιό του ώμο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο γκαρντ Μάρκους Σμαρτ θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον έξι εβδομάδες λόγω ρήξης στο δεξί του δάχτυλο που υπέστη κατά τη διάρκεια της νίκης επί των Ντάλας Μάβερικς την Τρίτη.

Ο Μπέιν, ο οποίος υπέγραψε πενταετή επέκταση συμβολαίου ύψους 207 εκατομμυρίων δολαρίων που ξεκινά την επόμενη σεζόν, ήταν ένα από τα φωτεινά σημεία για τους Γκρίζλις, που έχουν ρεκόρ 14-25 καθώς είχε μέσο όρο 24,4 πόντους και 5,3 ασίστ ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ