«Δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι στον πάγκο» – Ο Βεζένκοφ, το DNP και η… απάντηση!

«Δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι στον πάγκο» – Ο Βεζένκοφ, το DNP και η… απάντηση!

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν απολαυστικός κόντρα στους Φοίνιξ Σανς και έδωσε τη δική του... απάντηση

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν σε τρομερό βράδυ προχθές, αλλά οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν από τους Φοίνιξ Σανς (119-117) παρά το προβάδισμα 20 πόντων που είχαν αποκτήσει.

Ο Βεζένκοφ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (14 πόντοι) και σε προσωπικό επίπεδο, ήταν από τα καλύτερά του βράδια στην αμερικανική Λίγκα. Ο πρώγην φόργουορντ του Ολυμπιακού μέτρησε συνολικά 14 πόντους, 4/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 1 φάουλ σε 17:41 λεπτά συμμετοχής. Πραγματικά απολαυστικός, έδωσε τη δική του απάντηση και άρπαξε την ευκαιρία μόλις του δόθηκε!

Διαβάστε επίσης: Μίλησε πρώτα για την αγάπη του…

Το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοβ για την εμφάνισή του απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, έπλεξε ο παλαίμαχος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς, Ματ Μπαρνς, μιλώντας στο postgame show του «NBC California».

«Ήταν μια αληθινά επαγγελματική απόδοση απόψε. Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνεις από DNP σε DNP και όταν σε καλούν να βγαίνεις στο παρκέ και να αποδίδεις, και αυτό επειδή είσαι λίγο… σκουριασμένος και δεν μπορείς να προσομοιώσεις τη δραστηριότητα ενός αγώνα όταν προπονείσαι μόνο σου», δήλωσε ο άλλοτε παίκτης των «βασιλιάδων».

«Αλλά ταυτόχρονα μάλλον είναι λίγο τσαντισμένος και λέει «δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι στον πάγκο». Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί όταν έχεις προπονητή τον Μάικ Μπράουν. Πρέπει να σεβαστείς τον τρόπο προπόνησής του, αλλά ως πρώην παίκτης ξέρω ότι είναι πολύ εκνευριστικό να μην ξέρεις κάθε βράδυ τι θα συμβεί και αν θα είσαι στο rotation», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ