Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη, μένει στους Μπακς ο Σουίνι

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη, μένει στους Μπακς ο Σουίνι

Ο νέος προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ έκανε πολλές αλλαγές στο προπονητικό τιμ των ελαφιών, όμως αποφάσισε να κρατήσει τον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα στη βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ και πέντε χρόνια.

Ο νέος προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μάικ Μπουντενχόλζερ, αποφάσισε να μην κρατήσει το προπονητικό σταφ των ελαφιών και τη νέα χρονιά, κι έτσι έμεινε μόνο ο άνθρωπος που έχει συμβάλλει στα μέγιστα για τη βελτίωση του Greek Freak, ο Σον Σουίνι.

Ο Μπουντενχόλζερ προέβη και σε αρκετές αλλαγές, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τους Μπακς θα φέρει πολλούς συνεργάτες που είχε στην Ατλάντα και τους Χοκς. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των ελαφιών στο coaching staff για τη νέα σεζόν θα είναι οι Χαμ, Τζένκινς, Σάλιβαν, Άντριους και Λι, ενώ το αξιοσημείωτο για τον ίδιο τον Γιάννη είναι το γεγονός πως θα παραμείνει ο Σον Σουίνι στο προπονητικό τιμ.

Ο Σον Σουίνι όπως προείπαμε είναι ο άνθρωπoς που έχει αναλάβει την ατομική βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και περνά αρκετές ώρες μαζί με τον Greek Freak και για αυτό τον λόγο διατηρήθηκε στο προπονητικό τιμ. Μαζί με τον Σουίνι θα μείνουν αρκετοί βοηθοί που δεν έχουν πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ ο Σουίνι θα συνεχίσει να παράγει έργο με τον Έλληνα σούπερ σταρ για να τον εκτοξεύσει στην κορυφή του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ