D-day για τον Σάσα Βεζένκοφ: Οι Κίνγκς, το σενάριο ανταλλαγής και ο… Ολυμπιακός

D-day για τον Σάσα Βεζένκοφ: Οι Κίνγκς, το σενάριο ανταλλαγής και ο… Ολυμπιακός

Τελευταία ημέρα της tradeline στο ΝΒΑ και οι φήμες λένε για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα για τον Σάσα Βεζένκοφ και το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ στους Σακραμέντο Κινγκς, καθώς τα ξημερώματα εκπνέει η προθεσμία στην οποία επιτρέπονται οι ανταλλαγές για τις ομάδες του NBA.

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε εάν ο Βεζένκοφ ολοκληρώσει τη σεζόν στους «Βασιλιάδες» ή εάν θα παραχωρηθεί μέσω trade σε κάποια άλλη ομάδα του μαγικού κόσμου του NBA.  Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία ότι οι Σακραμέντο Κινγκς συζητούν για ανταλλαγή, στην οποία μάλιστα ο Βούλγαρος φόργουορντ θα δινόταν ως αντάλλαγμα.

Διαβάστε επίσης: Final 8 Κυπέλλου: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την διεξαγωγή της διοργάνωσης

Πρόσφατα γράφτηκε στα αμερικάνικα site ότι οι Νετς δίνουν τους και Ράις Ο’ Νιλ και Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ για να αποκτήσουν τους Βεζένκοφ, Χάρισον Μπαρνς και ένα ντραφτ πικ του 2026, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί κάποιο trade για τους «Βασιλιάδες». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, όσον αφορά το ρόστερ τους και κατ επέκταση τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον διεθνή φόργουορντ να περιμένει ουσιαστικά να μάθει που θα αγωνίζεται στο υπόλοιπο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο, θέλει να καθιερωθεί στον μαγικό κόσμο του NBA και να διεκδικήσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους Σακραμέντο Κίνγκς, γεγονός, πάντως, που φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μάικ Μπράουν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, όταν και θα ολοκληρωθεί η προθεσμία για τα trades, με τον Βεζένκοφ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν να έχει μέσο όρο 5.7 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε 12.7 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει υπογράφει ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι συνολικών απολαβών 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μόνο τα δύο πρώτα χρόνια είναι εγγυημένα, ενώ ο τρίτος χρόνος έχει team option. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2025 θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Σε αυτό το ενδεχόμενο είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί για την απόκτησή. Το 2025, όμως, φαντάζει μακρινό τη δεδομένη στιγμή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ