Στους Μπρούκλιν Νετς ο Ντένις Σρέντερ

Στους Μπρούκλιν Νετς ο Ντένις Σρέντερ

Στους Νετς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντένις Σρέντερ καθώς οι Ράποτορς τον αντάλλαξαν για τον Σπένσερ Ντίνγουιντι.

Οι Μπρούκλιν Νετς θα είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του Ντένις Σρέντερ, καθώς οι Τορόντο Ράπτορς τον αντάλλαξαν μαζί με τον Θαντ Γιανγκ για τον Σπένσερ Ντίνγουιντι και τον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η Trade Deadline.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γερμανία, ο οποίος απασχόλησε και τους Μπακς, φέτος έχει 13.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ ανά 30.6 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο από την ημέρα που οι Ράπτορς πήραν τον Ιμάνουελ Κουίκλι από τους Νικς, τον έβαλαν σε ρόλο αναπληρωματικού.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε το ζαχαροπλαστείο, έχασε κιλά, έκοψε την παρέα με την Βανδή: Η νέα ζωή της Μάνιας Ντέλου και οι αλλαγές

Αυτό το γεγονός δυσαρέστησε τον Γερμανό γκαρντ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα δήλωνε ότι θα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον για να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Φέτος έχει συμβόλαιο 12.4 εκατομμύρια δολάρια και του χρόνου έχει λαμβάνειν 13 εκατομμύρια.

Σε ό,τι αφορά τον Ντινγουίντι, το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2023/24 είναι στα 18.8 εκατομμύρια και τη φετινή σεζόν είχε 12.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 6 ασίστ ανά 30.7 λεπτά σε 48 αγώνες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ