To ασύλληπτο τρίποντο με το οποίο ο Κάρι «ξέρανε» τους Σανς (vid)

To ασύλληπτο τρίποντο με το οποίο ο Κάρι «ξέρανε» τους Σανς (vid)

Εκεί που «έκαιγε» η μπάλα, ο Στεφ Κάρι ανέλαβε την ευθύνη και με απίθανο τρίποντο λίγο πριν την εκπνοή, χάρισε τη νίκη στους Γουόριορς στο ντέρμπι με τους Σανς (113-112).

Οι Γουόριορς πήραν μια μεγάλη νίκη στο φινάλε απέναντι στους Σανς (113-112), με τον… συνήθη ύποπτο Στεφ Κάρι να κάνει τα «μαγικά» του και να ευστοχεί σε τρίποντο 0.7» πριν από την λήξη.

Έχοντας 3.3 δευτερόλεπτα στην διάθεσή τους οι Γουόριορς, ο rookie Μπράντον Ποντζιέμσκι ανέλαβε την επαναφορά και έκανε μια κακή πάσα προς τον Κάρι, με τον άσο των γηπεδούχων να αποφεύγει την άμυνα του Μπιλ, και κάνοντας μια περίτεχνη περιστροφή, εκτέλεσε για να στείλει την μπάλα συστημένη στο δυχτάκι!

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα

Οι Σανς είχαν στην διάθεσή τους 0.7» για την επαναφορά, με την μπάλα να φτάνει στον Ντουράντ, όμως έμεινε στα χέρια του ηγέτη των Σανς με τους Γουόριορς να πανηγυρίζουν μια τεράστια νίκη, με μεγάλο ήρωα της βραδιάς τον Στεφ Κάρι.

Ο ηγέτης των «Πολεμιστών» ήταν ο κορυφαίος του αγώνα έχοντας 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον 36χρονο Αμερικανό σταρ να πραγματοποιεί και φέτος μια πολύ παραγωγική σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ