Ο Γιάννης «εκτοξεύει» τα διαρκείας των Μπακς

Ο Γιάννης «εκτοξεύει» τα διαρκείας των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας πολύ καλός λόγος για να πληρώσει κανείς εισιτήριο να δει τους Μιλγουόκι Μπακς. Κάνει πράγματα στο παρκέ που κανείς άλλος παίκτης στον κόσμο μπορεί να κάνει. Προσθέστε σε αυτό και το καινούριο γήπεδο στο Μιλγουόκι, που θα είναι υπερσύγχρονο και θα έχει όλες τις ανέσεις, και θα καταλάβετε γιατί οι […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας πολύ καλός λόγος για να πληρώσει κανείς εισιτήριο να δει τους Μιλγουόκι Μπακς. Κάνει πράγματα στο παρκέ που κανείς άλλος παίκτης στον κόσμο μπορεί να κάνει. Προσθέστε σε αυτό και το καινούριο γήπεδο στο Μιλγουόκι, που θα είναι υπερσύγχρονο και θα έχει όλες τις ανέσεις, και θα καταλάβετε γιατί οι Μπακς είναι οι πρώτοι σε πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας σε όλο το ΝΒΑ!

Ναι, καλά διαβάζετε. Πρώτοι σε όλο το ΝΒΑ!

Καμία άλλη ομάδα δεν έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 2.200 καινούριες κάρτες διαρκείας για την επόμενη σεζόν, όσες έχουν ήδη πουλήσει οι Μπακς. Η ομάδα του Μιλγουόκι έχει ήδη διαθέσει συνολικά 8.400 διαρκείας και υπολογίζει ότι οσονούπω θα φτάσει τα 10.000 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι άνθρωποί της τρίβουν τα χέρια τους.

«Μας στηρίζει ολόθερμα η πόλη και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το νέο γήπεδο, τον νέο προπονητή και φυσικά τον Γιάννη», δηλώνει περιχαρής ο αντιπρόεδρος του τμήματος εισιτηρίων των Μπακς, Τζέιμι Μόρνινγκσταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ