Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε το «καμπανάκι» στον Λίλαρντ: «Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το πιστέψει και εκείνος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε το «καμπανάκι» στον Λίλαρντ: «Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το πιστέψει και εκείνος»

Το κλίμα στις τάξεις των Μιλγουόκι Μπακς όπως φαίνεται δεν είναι και το καλύτερο.

Έπειτα από την αμφιλεγόμενη επιλογή του Ντάμιαν Λίλαρντ για την δική του καλύτερη πεντάδα (στην οποία δεν βρήκε θέση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο), ήρθα και οι δηλώσεις-καμπανάκι του Γιάννη για να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως το κλίμα στις τάξεις των Μιλγουόκι Μπακς δεν είναι και το καλύτερο.

Ο Έλληνας ηγέτης των Μπακς στήριξε για ακόμη μια φορά δημόσια τον συμπαίκτη του, ωστόσο παράλληλα φρόντισε να του «χτυπήσει» και το καμπανάκι ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ υπέγραψε το καπέλο του και έβαλε την ημερομηνία της πρόκρισης (pic)

«Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του. Καλώς ή κακώς, θα πορευτώ με τον Dame μέχρι το τέλος της διαδρομής. Το λέω ξανά και ξανά. Είναι δική του η ομάδα. Όταν κάνουμε επίθεση, η μπάλα θα πάει στα χέρια του», ανέφερε ο «Greek Freak» σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα «The Athletic».

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το διατυπώσω. Στο τέλος της μέρας, θα πρέπει να το πιστέψει και εκείνος», τόνισε ο Έλληνας superstar των «ελαφιών»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ