Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον Ποκουσέφσκι και οι πιθανότητες επιστροφής…

Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον Ποκουσέφσκι και οι πιθανότητες επιστροφής…

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έμεινε ελεύθερος από τους Θάντερ και αποτελεί ένα «καυτό» όνομα τόσο στο ΝΒΑ όσο και στην Ευρώπη - Όλα τα δεδομένα για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έμεινε ελεύθερος την Παρασκευή από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετά από μια 4ετία, αφού δεν αγωνιζόταν καθόλου και αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί παρελθόν από την Οκλαχόμα και ήδη πέντε ομάδες προβάλλουν ως πιθανοί προορισμοί στις ΗΠΑ και τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Τίμπεργουλβς – Μπακς 107-112: Πέρασαν από τη Μινεσότα με εντυπωσιακό Αντετοκούνμπο τα «ελάφια»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportskeeda» και τον Κέβιν ΜαρΚόρμικ, τον Σέρβο φόργουορντ αναμένεται να διεκδικήσουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι Μαϊάμι Χιτ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και οι Σάρλοτ Χόρνετς και είναι θέμα χρόνου να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα, είναι προφανές, βέβαια, ότι η προοπτική επιστροφής του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά παρκέ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, με την υποσημείωση πως όπου και αν υπογράψει, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τις ομάδες που θα ασχοληθούν με την περίπτωση του αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, είναι αρκετές και λέγεται ότι και ο Ολυμπιακός είναι στο «κόλπο», αν και εφόσον πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση ο ίδιος ο «Πόκου». Παρόλα αυτά διακριτικά την περίπτωση του παρακολουθούν στενά οι Ερυθρός Αστέρας, Παρτιζάν, Μιλάνο, Εφές, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, με τον ίδιο όμως να φαίνεται σε πρώτη φάση πως ο στόχος του είναι το ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ