Βαλαντσιούνας για Μπαρτσελόνα: «Δεν γίνεται να πάρω τη θέση του Ερνανγκόμεθ, δεν μπορώ να του το κάνω»

Βαλαντσιούνας για Μπαρτσελόνα: «Δεν γίνεται να πάρω τη θέση του Ερνανγκόμεθ, δεν μπορώ να του το κάνω»

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας μίλησε για την περίπτωση να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον πολύ καλό του φίλο, Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Πριν λίγο καιρό ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που επέστρεφε στην Ευρώπη, με τη «Mundo Deportivo» να τον ρωτά ξανά γι’ αυτή του την επιλογή.

Ο Λιθουανός σέντερ τόνισε αστειευόμενος πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον πολύ καλό του φίλο, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει τι θα κάνει στο μέλλον.

Οι δηλώσεις του Γιόνας Βαλαντσιούνας:

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον φίλο μου τον Γουίλι (σ.σ. γέλια). Δεν μπορώ να του πάρω τη θέση. Δεν πρόκειται να πάω. Είμαι σωστός τύπος και δεν θέλω να τον πληγώσω.

Είναι τρομερό παιδί. Μου έχει λείψει γιατί κάναμε πολύ παρέα. Του εύχομαι τα καλύτερα τώρα που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Επέλεξε να πάει εκεί για να βρεθεί στο σπίτι του. Μπορεί να είναι από τη Μαδρίτη, αλλά στην Βαρκελώνη ζει η κοπέλα του και ζουν τώρα μαζί. Είναι χαρούμενος για εκείνον γιατί τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά»

Για το αν θα αγωνιζόταν στο πλευρό του Ρόκας Γιοκουμπάιτις στην Μπαρτσελόνα: «Θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον. Είναι κάτι πολύ μακρινό οπότε είναι πολύ δύσκολο να το συζητάμε τώρα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ