ΛεΜπρόν: «Αυτοί οι δύο παίκτες άλλαξαν το ΝΒΑ μετά τον Τζόρνταν» (vid)

ΛεΜπρόν: «Αυτοί οι δύο παίκτες άλλαξαν το ΝΒΑ μετά τον Τζόρνταν» (vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για δύο θρύλους του μπάσκετ που έβαλαν το λιθαράκι τους και επηρέασαν ριζικά το ΝΒΑ μετά τον Μάικλ Τζόρνταν.

Αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγαπά κάτι εξίσου με το να παίζει μπάσκετ, είναι το να μιλάει γι’ αυτό. Κάτι που αποδεικνύει και στο νέο podcast του παρέα με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ.

Ο «βασιλιάς» μίλησε για τους δύο παίκτες που κατά την γνώμη του επηρέασαν περισσότερο το ΝΒΑ μετά τον Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας πως οι Στεφ Κάρι και Άλεν Άιβερσον, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, έδωσαν μια άλλη πνοή στον μαγικό κόσμο.

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Όσον αφορά την επιρροή από τότε που παρακολουθώ το παιχνίδι, ο Στεφ Κάρι και ο Άλεν Άιβερσον είναι τα δύο άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημά μας από τότε που βλέπω εγώ. Αρχικά, είναι δύο «κοντοί» τύποι, ένα παιδί μπορούσε να ταυτιστεί μαζί τους και να πιστέψει ότι μπορεί να γίνει σαν αυτούς.

Ο Άιβερσον είχε το απίθανο crossover, το τρελό μαλλί και το τατουάζ «μανίκι», το οποίο έχουν όλοι πλέον. Τώρα έχεις τον Κάρι, που μπορεί να σουτάρει πάνω από το Empire State Building». Επηρέασαν και άλλαξαν το παιχνίδι όσο κανείς άλλος, είναι δύο παίκτες που θες συνεχώς να τους παρακολουθείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ