Νιου Γιορκ Νικς – Μπρούκλιν Νετς 105-93: Αφεντικά στη Νέα Υόρκη οι Νικς

Νιου Γιορκ Νικς – Μπρούκλιν Νετς 105-93: Αφεντικά στη Νέα Υόρκη οι Νικς

Οι Νιου Γιορκ Νικς επιβλήθηκαν των Μπρούκλιν Νετς εντός έδρας με σκορ 105-93 και έδειξαν πως εκείνοι είναι τα... αφεντικά της Νέας Υόρκης.

Νιου Γιορκ Νικς και Μπρούκλιν Νετς διασταύρωσαν για ακόμη μία φορά τα ξίφη τους στο «Μadison Square Garden», με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 105-93 και να δείχνουν πως εκείνοι είναι τα… αφεντικά της Νέας Υόρκης.

Το παιχνίδι είχε πολλές αλλαγές στο προβάδισμα, με τη διακύμανση του σκορ στις πρώτες δύο περιόδου να είναι ίδια, αφού οι Νετς ξεκίνησαν καλύτερα, για να πάρουν τα ηνία οι Νικς και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι να περάσουν εκ νέου μπροστά. Δεν άλλαξαν πολλά στην τρίτη περίοδο, όμως στο τελευταίο δωδεκάλεπτο η ομάδα του Τoμ Τιμποντό επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος για τους Νικς ήταν ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο με 31 πόντους, πολύ καλή παρουσία είχε ο Μάιλς ΜακΜπράιντ με 26 πόντους παίζοντας όλο το παιχνίδι, ενώ από 17 μέτρησαν οι Τζέιλεν Μπράνσον και Αϊζάια Χάρτενσταϊν. Από την άλλη πλευρά, ο Καμ Τόμας σταμάτησε στους 19 πόντους, ο Μάιλς Μπρίτζες στους 18 και ο Καμ Τζόνσον στους 13.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-30, 56-57, 80-77, 105-93

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ