Το «χοντρό σκηνικό» με Γιάννη και Σρέντερ: Όλος ο διάλογος (vids)

Το «χοντρό σκηνικό» με Γιάννη και Σρέντερ: Όλος ο διάλογος (vids)

Αγρίεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και είχε όλο το δίκιο με το μέρος του

Από τα πιο καλά παιδιά του παγκόσμιου μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Και είναι τόσες πολλές οι αποδείξεις που δεν χωρά συζήτηση επ αυτού. Ταπεινός, σεμνός, χωρίς διάθεση ποτέ να παίξει το παιχνίδι της επικοινωνίας ή ακόμη και του trash talking που για το NBA είναι θεσμός εδώ και δεκαετίες. Δεν τσακώνεται, δεν ασχολείται. Δεν γενικώς…

Τι γίνεται όμως όταν απέναντι προκύπτει ένα από τα πλέον… καλόπαιδα του μαγικού κόσμου και δη ο Ντένις Στρέντερ; Το βίντεο που ακολουθεί μάλλον τα εξηγεί όλα, διότι συνοδεύεται και από τον διάλογο που είχαν οι δύο άσσοι στην αναμέτρηση των Νετς με τους Μπακς.

Διαβάστε επίσης: Τι ανέφερε ο Μπαρτζώκας για την κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παρτίζαν

Αφορμή στάθηκε ένα φάουλ που έκανε ο «Greek Freak» στον Γερμανό γκαρντ, το οποίο προκάλεσε το ξέσπασμά του Σρέντερ προς τους διαιτητές, ζητώντας τεχνική ποινή. Όπως φαίνεται όμως ξεκάθαρα από το βίντεο ο Γιάννης δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση για κάτι παραπάνω από το να μαρκάρει τον Γερμανό. Και όταν εκείνος έπεσε στο παρκέ, έσπευσε να του δώσει το χέρι για να τον σηκώνει.

Ο Σρέντερ όμως είναι… άλλη περίπτωση: Εξ ου και δεν στεριώνει σε ομάδα του ΝΒΑ παρά το ταλέντο του.

Λίγο αργότερα στην ίδια αναμέτρηση, ο Γερμανός γκαρντ έκανε ένα ανάλογο φάουλ στον Γιάννη μόνο που το βίντεο ξεκαθαρίζει την πρόθεση. Και για το φάουλ αλλά και για το fake να τον πλησιάσει και να του δώσει το χέρι: «Έκανες το ίδιο φάουλ πριν λίγο. Το ίδιο έκανες σε εμένα» είπε, ενώ στο μεταξύ ο Τζα Κράουντερ είχε πλησιάσει για να τον αρπάξει έχοντας δει τι ακριβώς συνέβη. Το βίντεο τα λέει όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ