Κώστας Αντετοκούνμπο : «Νιώθω ότι είμαι παίκτης ΝΒΑ»

Κώστας Αντετοκούνμπο : «Νιώθω ότι είμαι παίκτης ΝΒΑ»

Ο αδερφός του Greek Freak μίλησε για την περίπτωση να τον διαλέξει κάποια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη στα επερχόμενα draft.

Περιμένει πως και πως και αυτός την ευκαιρία του. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αφού πέρασε κάποιες δοκιμές από ομάδες του ΝΒΑ, μιλώντας στο «ΑBC news», τόνισε ότι είναι ικανός για να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ενώ έχει συνηθίσει να τον συγκρίνουν με τον αστέρα των Μπακς και αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο τέταρτος ηλικιακά Αντετοκούνμπο, δήλωσε: «Νομίζω πως όταν ξεκινάς να ασχολείσαι με ένα άθλημα, θες να γίνεις ο καλύτερος που υπάρχει. Από μικρός ήθελα να γίνω παίκτης ΝΒΑ και νομίζω πως έφτασε η ώρα. Ξέρω ότι πρέπει να δυναμώσω το σώμα μου, να πάρω κιλά. Πρέπει επίσης να δουλέψω στις κινήσεις μου και στο πώς διαβάζω το παιχνίδι. Νιώθω ότι μπορώ να είμαι παίκτης ΝΒΑ. Νομίζω ότι πολλές ομάδες βλέπουν σε μένα ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και μπορεί να γίνει παίκτης ΝΒΑ. Δεν με νοιάζει αν θα επιλεγώ στον πρώτο ή στον δεύτερο γύρο. Θα κάνω ο,τι μπορώ για να γίνω καλύτερος».

Αναφορικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις συγκρίσεις, ο Κώστας είπε: «Για κάθε καλό παίκτη που βγαίνει στο προσκήνιο, υπάρχει και μια σύγκριση. Το έχω συνηθίσει. Με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά. Αν με συγκρίνουν με έναν παίκτη του Top 10 του ΝΒΑ, δεν έχω πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ