Κατσικάρης : Πλησιάζει στους Τζαζ

Κατσικάρης : Πλησιάζει στους Τζαζ

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι έτοιμος να μετακομίσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ.

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, αποτελώντας τον πρώτο Ελληνα προπονητή που θα καθίσει σε πάγκο ομάδας του ΝΒΑ! Ο 51χρονος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Γιούτα Τζαζ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Κουίν Σνάιντερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σνάιντερ τηλεφώνησε στον Κατσικάρη ζητώντας του να αποτελέσει μέρος του τεχνικού τιμ των Τζαζ. Έτσι λοιπόν, ο έμπειρος κόουτς είναι πολύ κοντά στο μεγαλύτερο άλμα στην προπονητική του καριέρα.

Ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Τενερίφη, με την οποία αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο 51χρονος προπονητής έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο και βρέθηκε στη λίστα της Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία μάλιστα του έκανε πρόταση, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Να σημειώσουμε πως ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής έχει προπονήσει πέρα από την Τενερίφη, τη Μούρθια (δύο φορές), την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την ΑΕΚ, την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, τον Άρη και την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ