Βεζένκοφ: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό…»

Βεζένκοφ: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό…»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, έχει παίξει λιγό και ουσιαστικά δεν είναι ενεργό μέλος του ροτέισον του Μάικ Μπράουν, ενώ είχε και έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, που τον άφησε εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει τη θέση του, έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ σχολίασε πως δεν γνωρίζει ακριβώς πότε θα ξανααγωνιστεί με τη φανέλα των Κινγκς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα. Νιώθω ότι είμαι στο σωστό μονοπάτι. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, έμεινα έξω για τόσο πολύ καιρό και είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, όμως προσπαθώ να είμαι στο 100%», ανέφερε αρχικά ο Βεζένκοφ. «Δεν γνωρίζω ακόμη πότε θα επιστρέψω. Κάθε προπόνηση και κάθε ημέρα θα είναι διαφορετική», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μετρά 35 συμμετοχές στο ΝΒΑ, με μέσο όρο 5,6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε μόλις 12,6 λεπτά ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ