Κι άλλο… χτύπημα για τους Μπακς: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Λίλαρντ (pic)

Κι άλλο… χτύπημα για τους Μπακς: Πρόβλημα στον αχίλλειο ο Λίλαρντ (pic)

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έρχεται να προστεθεί στους τραυματίες.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι σε δύσκολη κατάσταση καθώς είδαν τους Πέισερς να σπάνε την έδρα τους και στη συνέχεια να παίρνουν το προβάδισμα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Ιντιάνα. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τα «ελάφια».

Κι αυτό γιατί ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αποκόμισε έναν τραυματισμό. Ο οποίος για την ακρίβεια επανεμφανίστηκε. Συγκεκριμένα, ο σταρ της ομάδας του Ουισκόνσιν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα στην τέταρτη περίοδο του Game 3.

Αυτή την στιγμή οι γιατροί των Μπακς έχουν τοποθετήσει ειδική μπότα στον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολος για την τέταρτη αναμέτρηση. Ένα πρόβλημα που έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεράστιο κενό που έχει αφήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Συνεπώς ο Ντοκ Ρίβερς είναι πολύ πιθανό να κληθεί να παρατάξει μια ομάδα στον επόμενο αγώνα δίχως τους δύο καλύτερούς του παίκτες, σε μια αναμέτρηση που αν μη τι άλλο είναι «ζωής και θανάτου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ