Νέλσον : «Εξελίξιμος ο Κώστας Αντετοκούνμπο»

Νέλσον : «Εξελίξιμος ο Κώστας Αντετοκούνμπο»

Ο γενικός διευθυντής των Μάβερικς σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ένας εξελίξιμος παίκτης που όμως θα αγωνίζεται αρχικά στην αναπτυξιακή λίγκα.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιλέχτηκε τελευταίος στη διαδικασία draft του NBA, στη θέση 60 από τους Σίξερς, όμως τα δικαιώματά του πήραν οι Μάβερικς.

Η ομάδα του Ντάλας, είχε στο Νο 54 τον Σέικ Μίλτον, αλλά τον έστειλαν στους Σίξερς για να πάρουν το νούμερο 56 (Ρέιμοντ Σπάλντινγκ) και 60 (Κώστα Αντετοκούνμπο). Ετσι, μετά τον Γιάννη και τον Θανάση, ο 20χρονος φόργουορντ γίνεται ο τρίτος Αντετοκούνμπο που παίρνει θέση στο draft του ΝΒΑ.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Ντάλας, Ντόνι Νέλσον, έπεισε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου του Τέξας, Μαρκ Κιούμπαν, και δήλωσε ικανοποιημένος: «Είναι ένας εξελίξιμος παίκτης, που αρχικά θα είναι στην G League», δήλωσε για την επιλογή του μικρού αδερφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα προσπαθήσει να πείσει τους Μάβερικς πως αξίζει μια ευκαιρία στο ΝΒΑ αγωνιζόμενος στην αναπτυξιακή λίγκα κι ανάλογα πως θα αποδώσει εκεί τότε αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του με τους Μάβερικς στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ