Στο παγκόσμιο εξώφυλλο του NBA2K19 ο Αντετοκούνμπο!

Στο παγκόσμιο εξώφυλλο του NBA2K19 ο Αντετοκούνμπο!

Τεράστια τιμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς σύμφωνα με το Forbes θα είναι στο παγκόσμιο εξώφυλλο του NBA2K19, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (24/6) το αμερικάνικο περιοδικό Forbes ανέφερε πως θα αποκαλύψει τον παίκτη που θα είναι στο επόμενο παγκόσμιο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ19. Λίγη ώρα αργότερα διέρρευσε και το όνομα του παίκτη τονίζοντας πως αυτός θα είναι ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πολύς κόσμος που ασχολείται με το παιχνίδι, πρόσεξε στο Twitter πως ανέβηκε και το εξώφυλλο με τον Greak Freak. Η φωτογραφία του Έλληνα φόργουορντ μετά από λίγη ώρα κατέβηκε, αλλά πρόλαβε να γίνει viral, με το αμερικάνικο περιοδικό να δημοσιεύει την είδηση. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το Forbes το σύνθημα του νέου ΝΒΑ2Κ θα είναι το εξής: «Θα ξέρουν το όνομά σου», λόγω του δύσκολου επιθέτου του Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο εξώφυλλο υπάρχουν επίσης η ελληνική σημαία, τα ονόματα των αδερφών του, ο αριθμός του και πολλά ακόμα συνθήματα σχετικά με τον Γιάννη. Να τονίσουμε πως η φωτογραφία αυτή δεν είναι από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αποκαλύψει αν θα είναι ο Γιάννης αυτός που θα έχει την τεράστια τιμή να βρίσκεται στο παγκόσμιο εξώφυλλο του δημοφιλούς παιχνιδιού ή κάποιος άλλος.

Δείτε τη φωτογραφία με το εξώφυλλο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ