Μάβερικς : Πήραν τον Κώστα, γιατί θέλουν τον Γιάννη! (vid)

Μάβερικς : Πήραν τον Κώστα, γιατί θέλουν τον Γιάννη! (vid)

Οι Ντάλας Μάβερικς επέλεξαν στο νούμερο 60 του ντραφτ τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενδέχεται ωστόσο η απόφασή τους αυτή να μη σχετίζεται με την πίστη τους στις δυνατότητες του νεαρού, αλλά με τον αδελφό του, Γιάννη! Το δήλωσε δημοσίως ο Ντέιβιντ Γκρίφιν, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει general manager των Μαβς, άρα γνωρίζει πώς σκέφτεται […]

Οι Ντάλας Μάβερικς επέλεξαν στο νούμερο 60 του ντραφτ τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενδέχεται ωστόσο η απόφασή τους αυτή να μη σχετίζεται με την πίστη τους στις δυνατότητες του νεαρού, αλλά με τον αδελφό του, Γιάννη! Το δήλωσε δημοσίως ο Ντέιβιντ Γκρίφιν, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει general manager των Μαβς, άρα γνωρίζει πώς σκέφτεται και ενεργεί ο οργανισμός αυτός στο Ντάλας.

«Οι Μάβερικς θα θελήσουν οπωσδήποτε να κινηθούν για τον Γιάννη, όταν αυτός θα γίνει free agent. Με το να επιλέξουν τώρα τον Κώστα, πρακτικά μπορούν να τον προσεγγίσουν έμμεσα. Ο Γιάννης θα βλέπει τον αδελφό του να επιστρέφει σπίτι και να του λέει τι υπέροχος οργανισμός είναι οι Μάβερικς. Σας λέω ότι αυτό δεν έγινε κατά λάθος και θα εκπλαγώ αν αφήσουν τον Κώστα να φύγει»!

Η αλήθεια είναι ότι οι Μάβερικς λίγο πριν φτάσει το νούμερο 60 έσπευσαν να κάνουν ανταλλαγή με τους Σίξερς, που το είχαν, ώστε να επιλέξουν εκείνοι σε αυτή τη σειρά. Και τέτοια πρεμούρα για το τελευταίο νούμερο του ντραφτ δύσκολα εξηγείται, εκτός αν υπαγορεύεται από σχέδια, που δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτά με την πρώτη ματιά.

Βέβαια, από την άλλη σε τρία χρόνια, οπότε λήγει το συμβόλαιο του Γιάννη με τους Μπακς και μένει ελεύθερος, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Πολλά μπορεί να γίνουν. Όμως δεν κόστισε πραγματικά τίποτα στους Μάβερικς να πάρουν τον Κώστα. Και δεν θα τους κοστίσει πολλά να τον κρατήσουν. Το πολύ πολύ να τους βγει κιόλας και να έχουν αποκτήσει έναν καλό παίκτη από το πουθενά. Διαφορετικά, θα έχουν να προτείνουν έναν καλό λόγο στον Γιάννη για να τους επιλέξει το 2021…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ