Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Καντέρ;

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Καντέρ;

Οι Μιλγουόκι Μπακς ψάχνουν παίκτη για να δυναμώσουν την frontline τους και ο Ενές Καντέρ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη θέση αυτή.

Οι Μπακς τη σεζόν που ας πέρασε είχαν μια αρκετά καλή πορεία και έφτασαν μέχρι και τα playoffs, όπου αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς. Σε όλη αυτή την πορεία όμως φάνηκε μια δομική αδυναμία του ρόστερ των Ελαφιών. Η απουσία ενός πραγματικά σκληρού ψηλού, που θα γεμίσει τη ρακέτα και θα δώσει μάχες σε άμυνα, ριμπάουντ και επίθεση. Για αυτό και τώρα με την έλευση του Μπάντενχολζερ στην τεχνική ηγεσία, θα γίνει προσπάθεια να κλείσει αυτή η τρύπα του ρόστερ.

Τα Ελάφια λοιπόν, έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Τούρκο σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, Ενές Καντέρ. Η 8η σεζόν στο ΝΒΑ για τον 26χρονο σέντερ των Νικς, ήταν και η καλύτερη μέχρι τώρα καθώς ξεκίνησε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του στα οποία ήταν διαθέσιμος (71) και στα 25,8 λεπτά που παρέμενε στο παρκέ προσέφερε 14,1 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Καντέρ λοιπόν αναμένεται να κάνει χρήση ενός ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον οποία θα μείνει ελεύθερος για να διεκδικήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο και οι Μπακς αναμένεται να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να τον προσεγγίσουν, για να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ