Υποψήφιος για αθλητικό Όσκαρ ο Γιάννης!

Υποψήφιος για αθλητικό Όσκαρ ο Γιάννης!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε φέτος μια καταπληκτική σεζόν, η οποία στο ΝΒΑ δεν του απέφερε κάτι άλλο εκτός από μια θέση στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα, αλλά είναι ικανή να του δώσει ένα αθλητικό βραβείο Όσκαρ! Στην Αμερική τα βραβεία ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly) είναι για τον αθλητισμό το αντίστοιχο των βραβείων Όσκαρ για […]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε φέτος μια καταπληκτική σεζόν, η οποία στο ΝΒΑ δεν του απέφερε κάτι άλλο εκτός από μια θέση στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα, αλλά είναι ικανή να του δώσει ένα αθλητικό βραβείο Όσκαρ!

Στην Αμερική τα βραβεία ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly) είναι για τον αθλητισμό το αντίστοιχο των βραβείων Όσκαρ για τον κινηματογράφο, των Γκράμι για τη μουσική και των Έμι για την τηλεόραση. Απονέμονται στους καλύτερους αθλητές και ομάδες της σεζόν σε όλα τα αθλήματα, όπως αυτοί προκύπτουν από ψηφοφορία ανάμεσα στο κοινό, αλλά και σε δημοσιογράφους και άλλους παράγοντες του αθλητισμού. Και οι νικητές αναδεικνύονται από μια ειδική επιτροπή.

Ανάμεσα στους φετινούς υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου παίκτη του ΝΒΑ είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Θα έχει να ανταγωνιστεί στην τελική ψηφοφορία τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέιμς Χάρντεν, αλλά και μόνο ότι βρίσκεται στην τελική τριάδα αποτελεί προφανώς τεράστια επιτυχία.

Ο Γιάννης είναι επίσης υποψήφιος για το βραβείο της καλύτερης φάσης της χρονιάς με το περίφημο κάρφωμα που έκανε περνώντας πάνω από τον Τιμ Χαρνταγουέι τζούνιορ.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 18 Ιουλίου, οπότε θα μάθουμε και τους νικητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ