Στους Σέλτικς ο Ουαναμέικερ

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Μπραντ Ουαναμέικερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρωλίγκα, διότι βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Οι Μπόστον Σέλτικς έψαχναν έναν καλό γκαρντ, διότι δεν ξέρουν τι θα κάνει ο Μάρκους Σμαρτ, αν δηλαδή θα ανανεώσει μαζί τους ή θα επιλέξει να μείνει ελεύθερος, και βρήκαν τον απόφοιτο του […]

Στους Σέλτικς ο Ουαναμέικερ | to10.gr

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Μπραντ Ουαναμέικερ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρωλίγκα, διότι βρήκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Οι Μπόστον Σέλτικς έψαχναν έναν καλό γκαρντ, διότι δεν ξέρουν τι θα κάνει ο Μάρκους Σμαρτ, αν δηλαδή θα ανανεώσει μαζί τους ή θα επιλέξει να μείνει ελεύθερος, και βρήκαν τον απόφοιτο του Πίτσμπεργκ.

Βέβαια το 2011, όταν ο Ουαναμέικερ τελείωσε το κολέγιο, δεν γέμιζε το μάτι κανενός στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να μην επιλεγεί στο ντραφτ. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έχει βοηθήσει αποφασιστικά η πορεία του στην Ευρωλίγκα αρχικά με την Μπάμπεργκ και στη συνέχεια με τη Φενερμπαχτσέ, με την οποία αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης.

Αυτό το καλοκαίρι έληξε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αποφάσισε να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ, αφού οι Σέλτικς του προσφέρουν την ευκαιρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο