ΝΒΑ : MVP της σεζόν ο Χάρντεν!

ΝΒΑ : MVP της σεζόν ο Χάρντεν!

Το άξιζε και το πήρε! Ο Τζέιμς Χάρντεν κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν στο ΝΒΑ! Δείτε όλα τα βραβεία.

Τι κι αν οι Χιούστον Ρόκετς σταμάτησαν την εξαιρετική τους πορεία μέχρι τους τελικούς της Δύσης όπου αποκλείστηκαν από τους πρωταθλητές Ουόριορς; Ο δικός τους Τζέιμς Χάρντεν πήρε το βραβείο του MVP της σεζόν και το έκανε πανάξια. Ήταν ο καλύτερος και το βραβείο δίκαια πήγε στα δικά του χέρια, παρόλο που δεν φόρεσε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Ο «Μούσιας» ξεπέρασε σε προτιμήσεις τους Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς) και Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς) και έγινε ο τρίτος παίκτης του Χιούστον με αυτή την προσωπική διάκριση και πρώτος μετά τον Χακίμ Ολάζουον το 1994. Ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του Χιούστον στο καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου με 65 νίκες, ενώ να θυμίσουμε ότι έφτασε μια ανάσα από τους τελικούς χάνοντας με 4-3 από τους Ουόριορς.

Στο άκουσμα της είδησης ο Χάρντεν δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του αφιερώνοντας τον τίτλο στη μητέρα του. Eίναι η ραχοκοκαλιά μου, είπε με χιούμορ. Όσο για τον ίδιο, ήξερε τι είχε καταφέρει και ήταν άνετος, όπως δείχνει και το φοβερό στυλ του.

https://twitter.com/NBA/status/1011446925416157185

https://twitter.com/NBA/status/1011445671327682560

Ο Χάρντεν την περασμένη σεζόν μέτρησε 30,4 πόντους, 8,8 ασίστ και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο. Να αναφερθεί επίσης ότι ο γκαρντ των Ρόκετς πήρε το πρώτο βραβείο πολυτιμότερου στην καριέρα του.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα βραβεία, ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς ήταν ο καλύτερος ρούκι αφήνοντας πίσω του τον Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ και τον Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς. Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Ντουέιν Κέισι που έφερε τους Ράπτορς στην κορυφή της Ανατολής στην κανονική διάρκεια, αλλά απολύθηκε μετά τη… σκούπα από τους Καβαλίερς στον δεύτερο γύρο και έκτοτε ανέλαβε τους Πίστονς. Ακολούθησαν οι Μπραντ Στίβενς των Σέλτικς και Κουίν Σνάιντερ των Τζαζ.

Ακόμη, το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν πήρα ο Βίκτορ Ολαντίπο, με τον σταρ των Πέισερς να κερδίζει τους Κλιντ Καπέλα και Σπένσερ Ντίνγουιντι.

Καλύτερος αμυντικός αναδείχθηκε ο Γάλλος σέντερ των Γιούτα Τζάζ, Ρούντι Γκομπέρ ο οποίος νίκησε τους Άντονο Ντέιβις και Τζοέλ Εμπίντ.

Τέλος, το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη κατέληξε στον εξαιρετικό Λου Ουίλιαμς των Κλίπερς. Φιναλίστ μαζί του ήταν οι Γκόρντον και ΦανΦλίτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ