Μόνο ο Τζαμπάρ καλύτερος του Γιάννη!

Μόνο ο Τζαμπάρ καλύτερος του Γιάννη!

Αν και είναι μόλις 24 ετών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά διαστάσεις… θρύλου. Δεν είναι μόνο ότι αναδείχθηκε έκτος στη φετινή ψηφοφορία για τον MVP της σεζόν, δεν είναι μόνο ότι συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για το βραβείο ESPY του καλύτερου παίκτη του ΝΒΑ, είναι και το γεγονός ότι αποτελεί πλέον τον καλύτερο […]

Αν και είναι μόλις 24 ετών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά διαστάσεις… θρύλου. Δεν είναι μόνο ότι αναδείχθηκε έκτος στη φετινή ψηφοφορία για τον MVP της σεζόν, δεν είναι μόνο ότι συγκαταλέγεται στους υποψηφίους για το βραβείο ESPY του καλύτερου παίκτη του ΝΒΑ, είναι και το γεγονός ότι αποτελεί πλέον τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς μετά τον μύθο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ!

Ο Άλεξ Μπέντερ του Bucks.com κάθησε και αξιολόγησε τις στατιστικές επιδόσεις των 818 παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Μιλγουόκι σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της! Και κατέληξε στις 50 καλύτερες σεζόν που έχουν κάνει αθλητές των Μπακς.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ είναι φυσικά ο καλύτερος. Οι επιδόσεις του από το 1970 ως το 1974 είναι οι καλύτερες στην ιστορία των Μπακς, όμως αμέσως μετά ακολουθούν οι δύο τελευταίες σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η φετινή με μέσους όρους 26,9π., 10ρ. και 4,8ασ., και η περσινή με 22,9π., 8,8π. και 5,4ασ.

Για να γίνει, πάντως, η σύγκριση με τον Τζαμπάρ, στη χειρότερη από τις τέσσερις παραπάνω σεζόν του είχε 30,2π., 16,1ρ., 5ασ., και στην καλύτερη, που είναι και η καλύτερη στην ιστορία των Μπακς, είχε 31,7π., 16ρ και 3,3ασ. Απλησίαστα νούμερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ