Χέιγουορντ : «Είμαι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν»

Χέιγουορντ : «Είμαι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν»

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ σε δηλώσεις του τόνισε πως θα είναι πανέτοιμος στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Τελειώνει η περιπέτεια του Γκόρντον Χέιγουορντ, ο σοκαριστικός τραυματισμός του οποίου επισκίασε την αγωνιστική δράση στην πρεμιέρα του NBA, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο 27χρονος φόργουορντ των Σέλτικς, ο οποίος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βοστόνης αντί 128 εκατ. δολαρίων, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Καβαλίερς.

Στο ματς αυτό έχασε την ισορροπία του μετά από μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα και προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο παρκέ, καταπλακώνοντας με το σώμα του τον αριστερό του αστράγαλο. Η άρθρωση διαλύθηκε, ενώ ο Χέιγουορντ υπέστη και κάταγμα στην περόνη.

Υποβλήθηκε σε εγχείριση για να διορθώσει την μεγάλη ζημιά, με τον έμπειρο φόργουορντ να χάνει όλη τη σεζόν. Ο Χέιγουορντ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Αύγουστο. Η αποθεραπεία του ολοκληρώνεται και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπως δήλωσε και ο ίδιος:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η πορεία της αποθεραπείας πάει πολύ καλά και ότι θα είμαι έτοιμος με την έναρξη της νέας σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Θα αρχίσω τρέξιμο τον Ιούλιο και στη συνέχεια θα μπαίνω στο προπονητικό πρόγραμμα. Με κινήσεις με ή χωρίς τη μπάλα και ευελπιστώ ότι στο τέλος του μήνα θα μπορώ να παίξω στο 5 εναντίον 5. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ