Στο σάμερ Λιγκ με το Πόρτλαντ ο Κάιλ Γουίλτζερ

Στο σάμερ Λιγκ με το Πόρτλαντ ο Κάιλ Γουίλτζερ

Το παλεύει για ένα συμβόλαιο στις ΗΠΑ ο Αμερικανοκαναδός φόργουορντ που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των ΗΠΑ, ο Κάιλ Γουίλτζερ θα συμμετάσχει στο σάμερ Λιγκ των ΗΠΑ με το Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Να θυμίσουμε ότι ο Καναδοαμερικάνος φόργουορντ είναι γεννημένος στο Πόρτλαντ.

Όπως σημειώνεται, η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας και θα φιλοξενήσει και τις 30 ομάδες του ΝΒΑ, το διάστημα 6-17 Ιουλίου.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα τονίζει ότι τη φετινή σεζόν ο Γουίλτζερ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, έχοντας 7,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 14,7 λεπτά συμμετοχής σε 25 παιχνίδια. Επίσης αναφέρεται το ματς με τον Προμηθέα τον περασμένο Μάιο, στο οποίο ο γιος του παλιού σέντερ του Άρη, Γκρεγκ, είχε 23 πόντους.

Επίσης αναφέρεται πως ο Γουίλτζερ είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο περσινό σάμερ λιγκ με τους Λος Αντζελες Κλίπερς. Εν συνεχεία υπέγραψε στους Τορόντο Ράπτορς, ωστόσο μετά από τρία ματς επίδειξης τον άφησαν ελεύθερο.

Προηγουμένως ο νεαρός φόργουορντ (σ.σ. έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό)μοίρασε τον χρόνο του ανάμεσα στους Χιούστον Ρόκετς (συμμετείχε σε 14 ματς) τους Ρίο Γκράντε Βάιπερς τη θυγατρική τους ομάδα στη G-League.

Κατόπιν δόθηκε από τις ρουκέτες μαζί με άλλους έξι παίκτες στους Κλίπερς προκειμένου να αποκτήσουν τον Κρις Πολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ