Ντουράντ : Συνεχίζει στους Ουόριορς

Ντουράντ : Συνεχίζει στους Ουόριορς

Στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα παραμείνει ο Κέβιν Ντουράντ, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τους πρωταθλητές.

Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε το αναμενόμενο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των Ουόριορς, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Ο σούπερ σταρ των πολεμιστών είχε εμπλακεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορα σενάρια αποχώρησης από τους Ουόριορς, όμως τελικά τίποτα δεν ίσχυε και θα παραμείνει στους Πρωταθλητές, χωρίς όμως να πάρει  μάξιμουμ συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος σκόρερ θα εισπράξει 30 εκατ. δολάρια για την προσεχή σεζόν και εφόσον αποφασίσει να παραμείνει του χρόνου άλλα 31,5 εκατ. δολάρια. Σε δύο χρόνια από τώρα και συγκεκριμένα στα 32 του χρόνια αναμένεται να διεκδικήσει και μάξιμουμ συμβόλαιο στοχεύοντας όμως πριν να κάνει ότι και τις δύο προηγούμενες σεζόν και να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Ο KD είχε 26,4 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ κατά μέσο όρο κερδίζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο του MVP των τελικών, ενώ ήταν μέλος και της καλύτερης πεντάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ