Οι μέχρι τώρα κινήσεις των ελεύθερων του ΝΒΑ

Οι μέχρι τώρα κινήσεις των ελεύθερων του ΝΒΑ

Ντουράντ, Πολ, Τζορτζ και Γιόκιτς ανανέωσαν με τις ομάδες τους. Συμπαίχτης του Αντετοκούνμπο θα είναι ο Ιλιασόβα. Έκπληξη με Αρίζα στο Φίνιξ.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ διατήρησαν στις τάξεις τους εκτός από τον Πολ Τζορτζ (137 εκατ./4 χρόνια), τον Τζεράμι Γκραντ με συμβόλαιο 27 εκατ. δολαρίων για 3 χρόνια.

Οι Γουόριορς κράτησαν στις τάξεις τους τον MVP των τελευταίων δύο πρωταθλημάτων τους Κέβιν Ντουράντ με συμβόλαιο 1+1 χρόνο, με την option να είναι στη διάθεση του Αμερικανού φόργουορντ, για 61.5 εκατ. δολάρια.

Το Ντένβερ ανανέωσε με τους Νίκολα Γιόκιτς (146.5 εκατ./5 χρόνια) και Γουίλ Μπάρτον (54 εκατ./3 χρόνια).

Οι φιναλίστ των τελικών της Δύσης, Χιούστον Ρόκετς, κράτησαν τον Κρις Πολ (160 εκατ./4 χρόνια) και τον Τζέραλντ Γκριν (2.4 εκατ./1 χρόνο), ωστόσο έχασαν τον πολύτιμο Τρέβορ Αρίζα ο οποίος υπέγραψε στο Φίνιξ για 15 εκατ. δολάριο και διάρκεια 1 χρόνο.

Το Σαν Αντόνιο ανανέωσε για 1 χρόνο με τον Ρούντι Γκέι, ο οποίος θα εισπράξει 10 εκατ. δολάρια και με τον Ιταλό σουτέρ Μάρκο Μπελινέλι (12 εκατ./2 χρόνια)

Οι Μπρούκλιν Νετς ανανέωσαν με τον φόργουορντ Τζο Χάρις (16 εκατ./2 χρόνια), ενώ προσέθεσαν στην γραμμή των ψηλών τους και τον Εντ Ντέιβις (4.4 εκατ./1 χρόνο).

Η Ιντιάνα προσέθεσε στο ρόστερ του τον σουτέρ Νταγκ Μακντέρμοτ (22 εκατ./3 χρόνια)

Ο Ερσάν Ιλιασόβα θα είναι συμπαίχτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Τούρκος φόργουορντ θα λάβει 21 εκατ. δολάρια για 3 χρόνια.

Η Βοστόνη διατήρησε στο ρόστερ της των σέντερ Άρον Μπέινς (10.6 εκατ./2 χρόνια)

Οι Ντάλας Μάβερικς υπέγραψαν με τον πρώην σέντερ των Κλίπερς, ΝτεΆντρε Τζόρνταν με συμβόλαιο 24.1 εκατ. δολάρια για 1 χρόνο

Η Μινεσότα έμεινε ικανοποιημένη από τον Ντέρικ Ρόουζ και ανανέωσε το συμβόλαιο του για 1 χρόνο, δίνοντας του 2,4 εκατ. δολάρια.

Οι Μέμφις Γκρίζλις υπέγραψαν με τον Ισραηλινό Όμρι Κάσπι για ένα χρόνο, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ποσό που θα λάβει ο Κάσπι.

Το Πόρτλαντ προσέθεσε άλλον ένα σουτέρ στο ρόστερ του, αυτή τη φορά τον Νικ Στάουσκας. Ο σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε για έναν χρόνο χωρίς να γίνετε γνωστό το ποσό που θα του δώσουν οι Μπλέιζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ