Κλείνει στους Λέικερς ο Κάζινς!

Κλείνει στους Λέικερς ο Κάζινς!

Οι Λέικερς κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό τους. Κι εκτός από το συμβόλαιο που θα του προσφέρουν, εκείνο που προσπαθούν κυρίως να πετύχουν είναι να φτιάξουν μια ομάδα που θα κάνει… κλικ στον «Βασιλιά». Μια ομάδα που, με άλλα λόγια, θα έχει και κανά-δυο […]

Οι Λέικερς κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό τους. Κι εκτός από το συμβόλαιο που θα του προσφέρουν, εκείνο που προσπαθούν κυρίως να πετύχουν είναι να φτιάξουν μια ομάδα που θα κάνει… κλικ στον «Βασιλιά». Μια ομάδα που, με άλλα λόγια, θα έχει και κανά-δυο σταρ ακόμα κι όχι μόνο τους ταλαντούχους, πλην πιτσιρικάδες και άγουρους Μπολ, Κούζμα κλπ.

Αρχικά θέλησαν να πάρουν τον Πολ Τζορτζ, αλλά αυτός έμεινε στους Θάντερ, στη συνέχεια διεκδίκησαν τον Κάουι Λέοναρντ, αλλά με τον Γκρεγκ Πόποβιτς και τους Σπερς δεν μπορεί να βγάλει κανείς άκρη εύκολα. Και τώρα λένε ότι πήρε τον ΝτεΜάρκους Κάζινς! Τον 28χρονο σέντερ με τη σπουδαία καριέρα στους Σακραμέντο Κινγκς, που φέτος έπαιξε στη Νέα Ορλεάνη και τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίζει συνεχώς στο All Star Game, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική των ΗΠΑ.

Αυτός που είπε ότι ο Κάζινς έκλεισε στους Λέικερς και μάλιστα με ένα ποσό στα 62 εκ. δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN. Αυτός συνήθως δεν γράφει ανακρίβειες, ωστόσο επειδή το θέμα δεν έχει πάρει ακόμα διάσταση στο ΝΒΑ, κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη.

Πάντως τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών επιβεβαίωναν ότι οι Λέικερς κινούνταν για την απόκτηση του Κάζινς και ανταγωνίζονταν ευθέως τους Πέλικανς, που ήθελαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ