ΝΒΑ : Στους Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

ΝΒΑ : Στους Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού έσκασε στο ΝΒΑ, καθώς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Λέικερς για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με απολαβές 154 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος… Ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε την απόφαση να υπογράψει στους Λος Άντζελες Λέικερς αφήνοντας το Κλίβελαντ για δεύτερη φορά στην καριέρα του!

Ο «βασιλιάς» ΛεΜπρόν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια Λέικερς, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς είχε κάνει opt-out για να μείνει ελεύθερος από τους Καβαλίερς. Σύμφωνα με Αμερικανούς δημοσιογράφους, ο ΛεΜπρόν θα υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με συνολικές απολαβές 154 εκατ. δολαρίων.

https://twitter.com/wojespn/status/1013574987909824512

Μάλιστα, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα του πλανήτη, Klutch Sports, αναφέρει την εξής ανακοίνωση: «Ο Λεμπρόν Τζέιμς, τέσσερις φορές MVP του ΝΒΑ, τρεις φορές MVP των NBA Finals, 14 φορές NBA All-Star, δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και 154.000.000 δολαρίων με τους Λος Άντζελες Λέικερς».

https://twitter.com/KlutchSports/status/1013574315411849216

Να σημειωθεί πως ο τέταρτος και τελευταίος χρόνος συμβολαίου του θα ενεργοποιηθεί μόνον αν το θέλει ο ΛεΜπρόν, ο οποίος τότε θα έχει «πατήσει» τα 37 του χρόνια. Οι ενδιαφερόμενοι για την υπογραφή του μέχρι πρότινος ελεύθερου ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν οι Σίξερς και φυσικά οι Καβαλίερς που τον ήθελαν για άλλον έναν χρόνο στην ομάδα. Ο Αμερικανός σταρ από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους Καβς μέσω instagram επισημαίνοντας ότι το Κλίβελαντ θα είναι για πάντα το σπίτι του: «Ευχαριστώ το Βορειοανατολικό Οχάιο για τις τέσσερις καταπληκτικές σεζόν. Αυτό θα είναι για πάντα το σπίτι μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ