Επίσημα στο εξώφυλλο του NBA 2K19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Επίσημα στο εξώφυλλο του NBA 2K19 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Ο «Greek Freak» κοσμεί το εξώφυλλο του κορυφαίου video game για το ΝΒΑ - Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση της εταιρίας, στην οποία παρευρέθηκε και ο Giannis.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να «μαγέψει» το ΝΒΑ και πλέον λογίζεται ως ένα από τα αστέρια του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο! Ο «Greek Freak» έχει δημιουργήσει το δικό του μύθο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα κοσμεί το εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ19.

Την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο του κορυφαίου video game για το ΝΒΑ, γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα η εταιρία που έχει κατασκευάσει το παιχνίδι σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το «παρών» στο πάνελ έδωσε μάλιστα και ο 23χρονος άσος των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος την περσινή σεζόν έκανε «πράγματα και θαύματα» με τη φανέλα των Ελαφιών.

Στο εξώφυλλο υπάρχουν επίσης η ελληνική σημαία, τα ονόματα των αδερφών του, ο αριθμός του και πολλά ακόμα συνθήματα σχετικά με τον Γιάννη. Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον «Greek Freak» που έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα του και κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος.

Ο Γιάννης μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που βρίσκεται στο εξώφυλλο του ΝΒΑ 2Κ».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Και το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ