Ξεκίνησε η αποκαθήλωση του «Βασιλιά» (vid)

Ξεκίνησε η αποκαθήλωση του «Βασιλιά» (vid)

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πλέον αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Καβαλίερς και στο Κλίβελαντ ξεκίνησαν οι διαδικασίες ξηλώματος του τεράστιου μπάνερ που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Το Κλίβελαντ ζει και πάλι μέρες 2010, τότε που ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποφάσισε να αφήσει το Κλίβελαντ για χάρη της προοπτικής της κατάκτησης πρωταθλημάτων στο Μαϊάμι. Η απόφαση αυτή τότε προκάλεσε έκρηξη… μίσους από τους συμπολίτες του που έκαψαν τις φανέλες του και κατέβασαν το τεράστιο μπάνερ που κοσμεί κεντρικό σημείο του Κλίβελαντ.

Φέτος, εν έτει 2018 η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο ΛεΜπρον και πάλι αποφάσισε να φύγει από την ομάδα της γενέτειράς του (αφού πρώτα της χάρισε ένα πρωτάθλημα) για να ενταχθεί στους εξαιρετικά φιλόδοξους Λος Άντζελες Λέικερς και να αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης ενός ακόμα πρωταθλήματος με την ιστορικότερη ίσως ομάδα της Λίγκας.

Όπως και να έχει τόσο οι Καβαλίερς όσο και το ίδιο το Κλίβελαντ προετοιμάζονται για τη «μετά Λεμπρόν» εποχή. Και αν για τους Καβς περιμένουμε να δούμε την επόμενη κίνηση, η αρχή στην πόλη έγινε με ένα ειδικό συνεργείο να ετοιμάζεται για δεύτερη φορά να ξηλώσει το εντυπωσιακό μπάνερ που απεικονίζει τον Τζέιμς σε κεντρικό σημείο της πόλης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ