Με τους Καβαλίερς στο Λας Βέγκας ο Οκάρο Ουάιτ

Με τους Καβαλίερς στο Λας Βέγκας ο Οκάρο Ουάιτ

Μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε πριν από τρία χρόνια με τον Άρη, ο Οκάρο Ουάιτ έχει μπει στο μάτι των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, όμως γι’ αυτόν το ΝΒΑ παραμένει πάντα προτεραιότητα. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Παρότι γράφτηκε ότι ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, εντούτοις αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να εξετάσει επιστροφή του στην Ευρώπη […]

Μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε πριν από τρία χρόνια με τον Άρη, ο Οκάρο Ουάιτ έχει μπει στο μάτι των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, όμως γι’ αυτόν το ΝΒΑ παραμένει πάντα προτεραιότητα. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος.

Παρότι γράφτηκε ότι ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, εντούτοις αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να εξετάσει επιστροφή του στην Ευρώπη πριν εξαντλήσει τις πιθανότητές του να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όπως κουτσά στραβά καταφέρνει την τελευταία διετία. Πρώτα στο Μαϊάμι και μετά στο Κλίβελαντ.

Από την Παρασκευή και μετά θα πάρει μέρος με την ομάδα των Καβαλίερς στο summer league του Λας Βεγκας ευελπιστώντας ότι θα κάνει καλές εμφανίσεις, που θα αναγκάσουν είτε τους Καβς να τον κρατήσουν είτε κάποια άλλη ομάδα να του δώσει εγγυημένο συμβόλαιο. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα κοιτάξει την Ευρώπη.

Συμπαίκτης του στους Καβαλίερς στο Λας Βέγκας θα είναι ο Κροάτης σέντερ Άντε Ζίζιτς, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Κλίβελαντ από πέρυσι, όταν υπήρξε ένα από τα ανταλλάγματα που έδωσαν οι Σέλτικς για να πάρουν τον Κάιρι Ίρβινγκ. Ο Ζίζιτς, που τη σεζόν 2016-17 υπήρξε παίκτης του Ντέιβιντ Μπλατ στη Νταρουσάφακα, έπαιξε κάποια παιχνίδια με τους Καβς φέτος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Λαβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ