ΝΒΑ : Σενάριο για Καρμέλο Άντονι και Λέικερς

ΝΒΑ : Σενάριο για Καρμέλο Άντονι και Λέικερς

Ο Καρμέλο Άντονι θα πρέπει να διαλέξει να γίνει συμπαίκτης με έναν από τους δύο κολλητούς του, τον Κρις Πολ ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο Καρμέλο Άντονι θα ακολουθήσουν χωριστά μονοπάτια. Οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον 34χρονο φόργουορντ, όμως δεν έχουν βρει ακόμη τον ακριβή τρόπο. Οι Θάντερ πιθανότατα θα «σπάσουν» σε τρεις δόσεις το συμβόλαιο του Άντονι για τον τελευταίο χρόνο, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσουν 310.000.000 δολάρια την ερχόμενη περίοδο.

Με τον τρόπο αυτό οι Θάντερ θα εξοικονομήσουν ένα ποσό που μπορεί να φτάσει τα 100.000 δολάρια, θα παραμείνουν φυσικά πάνω από το επιτρεπτό όριο του salary cap και θα πληρώσουν πολλά χρήματα σε φόρους πολυτελείας, αλλά θα γλιτώσουν ακόμη περισσότερα βγάζοντας τον πολύπειρο σκόρερ από το έμψυχο δυναμικό τους.

Εν συνεχεία, ο έμπειρος φόργουορντ θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα θέλει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άντονι θα καταλήξει είτε στους Λέικερς είτε στους Ρόκετς. Δηλαδή, θα κληθεί να «διαλέξει» με ποιον καλό του φίλο θα υπάρξει συμπαίκτης. Από τη μία είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ από την άλλη στο Χιούστον αγωνίζεται ο Κρις Πολ. Μένει να δούμε λοιπόν σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο Καρμέλο Άντονι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ