Κάζινς : «Η προοπτική των Ουόριορς είναι τρομακτικές»

Κάζινς : «Η προοπτική των Ουόριορς είναι τρομακτικές»

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Ουόριορς και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως η προοπτική των πρωταθλητών είναι τρομακτική.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς υπέγραψε κι επίσημα το μονοετές του συμβόλαιο με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πολεμιστών. Ο νέος σταρ των πρωταθλητών παρακολούθησε μαζί με τον Στιβ Κερ το πρώτο παιχνίδι τους στο Summer League του Λας Βέγκας κι εν συνεχεία τόνισε πως οι προοπτικές και οι δυνατότητες του Γκόλντεν Στέιτ είναι τρομακτικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η προοπτική και οι δυνατότητες είναι τρομακτικές. Σίγουρα όμως χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά και αφοσίωση αλλά επίσης πολύ θυσία. Αυτό δεν αφορά μόνο στον εαυτό μου, αλλά και σε άλλους παίκτες της ομάδας. Νομίζω πως είναι κάτι που γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε ήδη. Για αυτό οι παίκτες των Ουόριορς με ήθελαν. Έρχομαι για να παίξω το ρόλο μου, να κάνω ότι χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα να νικάει. Είμαι σε θέση να παίξω για το πρωτάθλημα. Κάθε παίκτης του ΝΒΑ θέλει το πρωτάθλημα!».

Ο Κάζινς δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να παίζεις δίπλα σε τέσσερις All Star! «Είμαι σίγουρος πως σε πολλά παιχνίδια θα πάρω τέσσερις προσπάθειες και ίσως σε κάποια άλλα θα είμαι ο πρώτος σκόρερ. Το βλέπω θετικά. Δεν θα χρειαστεί να είναι αυτός που θα διακρίνεται κάθε βράδυ. Το έκανα σε ολόκληρη την καριέρα μου. Πάντα ήθελα να βρεθώ σε μία ομάδα που δεν θα εξαρτώνται αποκλειστικά σε μένα και τώρα το πέτυχα. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα. Με κάθε τραυματισμό νομίζω πως γίνομαι σκληρότερος. Έτσι θα συνεχίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ